134.867 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.612 berichten | 4.927.479 stemmen

locatie: Films » Home Alone 3 (1997) » Info

Familie / Komedie
102 minuten

geregisseerd door Raja Gosnell
met Alex D. Linz, Olek Krupa en Rya Kihlstedt

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen.

Deze film staat op nummer 79 in de flop 100

» Laagste prijs voor deze film op DVD

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 januari 2012, 12:28 uur
Een ding moet je onthouden bij deze film en dat is dat John Huges het script heeft gemaakt (en bij de vorige delen produceerde) en dat Raja Gosnell dit deel regisseert en in de vorige delen ook mee werkte.

Ik ben er achter gekomen dat ze in deel 3 wel Macauley Culkin wouden casten als oppassen, maar als je dan leest wat Culkin allemaal de laatste jaren aan het doen is dan denk je daar wel anders over!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2012, 13:07 uur
als je er maar om kan lachen