134.864 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.477 berichten | 4.927.350 stemmen

Terrore nello Spazio (1965)

Alternatieve titel: Planet of the Vampires

Terrore nello Spazio (1965)
19 stemmen | gemiddelde 2,97
mijn stem:
Italië / Spanje
Horror / Sciencefiction
86 minuten

geregisseerd door Mario Bava
met Barry Sullivan, Norma Bengell en Ángel Aranda

In de toekomst moeten twee ruimteschepen, Argos en Galliot, de duistere planeet Aura onderzoeken. Als de Galliot op de planeet landt begint de crew elkaar plotseling aan te vallen. De crew ontdekte de gecrashte Argos, en ontdekt dat de crew van dat schip overleed door onderlinge gevechten.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2003, 12:51 uur
Cool, deze lijkt me gaaf. Gave voorkant.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2003, 16:26 uur
Echte cult. Moet echt meer van die Bava zien. (DVD's zijn besteld.)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 december 2005, 18:03 uur
Coole no-budget film, zit visueel leuk in elkaar en is duidelijk inspiratie geweest voor Alien. Prachtig trouwens hoe Bava die tv-beelden maakt door gewoon mensen achter een glazen plaat te zetten.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2006, 22:07 uur
Cultlovers, Je kunt ze hier gratis streaming zien: http://www.jonhs.net/freemovies/

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 oktober 2011, 20:49 uur
Geinig SF-filmpje van de Italiaans bekendste horror-regisseur Mario Bava. Lekker knullig en nogal traag in tempo, maar de kleurrijke, gaaf vormgegeven decors van een buitenaardse planeet zijn geen straf om te zien. Een ruimtecrew landt op een vreemde planeet, waar ze elkaar te lijf gaan. Een stel vampieren (een eerder gelande ruimtecrew) gaat zich dr ook mee bemoeien. Als dat maar goed afloopt dus!