She Gods of Shark Reef (1958)

8 stemmen | gemiddelde 1,75
Avontuur /
Fantasy63 minuten
geregisseerd door
Roger Cormanmet
Bill Cord,
Lisa Montell en
Don DurantAls Jim en Chris schipbreuk lijden, komen ze terecht op een eiland uitsluitend bevolkt door vrouwen, die daar naar parels duiken en mysterieuze rituelen uitvoeren. Chris wordt verliefd op één van de eilandbewoners, en nadat hij haar van een rituele offerplechtigheid aan haaien heeft gered, wil hij haar meenemen naar de beschaving.
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2006, 21:37 uurde poster ziet er grappig uit maar of de film ook zo leuk zal wezen? twijfel
1,0
[permalink] geplaatst op 20 april 2007, 1:08 uurNormaal gesproken bieden Roger Corman's films voor mij een bron van gezonde guilty pleasure; zelfs aan algemeen verguisde films als Swamp Women en Creature from the Haunted Sea kon ik veel plezier beleven. Maar She Gods of Shark Reef was vooral die 63 minuten proberen uit te zitten, en dat viel nog niet mee. 1*
0,5
[permalink] geplaatst op 20 februari 2010, 17:45 uurfraaie poster,maar wel erg moeilijk uit te kijken.
deze productie had best een paar goede ideeen maar het hele gebeuren is erg saai en wie nog op een paar mooie haai-cenes hoopt doet dit ook tevergeefs.
2,0
[permalink] geplaatst op 11 april 2010, 22:38 uurHad hem gezien met erg matig geluidseffect en slecht beeld.
Buiten voorgaand was ie ook nog saai. De scene's onderwater (zonder haaien) zien er nog best mooi uit en er waren ook opname's van een mooi eiland. Maar voor de rest is het een trage film die maar 63 minuten duurt, maar het lijkt veel langer te duren. Krijgt een kleine 2,0.