134.866 gebruikers | 85.640 films | 31.032 regisseurs | 3.506.546 berichten | 4.927.405 stemmen

Death Becomes Her (1992)

Komedie / Fantasy
103 minuten

geregisseerd door Robert Zemeckis
met Meryl Streep, Bruce Willis en Goldie Hawn

Actrice Madeline Ashton heeft betere tijden gekend. Wanneer haar oude vriendin Helen Sharp haar verloofde Ernest Menville voorstelt aarzelt ze geen moment om hem in te pikken, want Ernest kan als getalenteerd plastisch chirurg mooi haar uiterlijk opkalefateren. Jaren later krijgt Helen van heks Lisle von Rhoman de gelegenheid om uit de bron van de eeuwige jeugd te drinken, wat de concurrentiestrijd tussen de dames weer opnieuw aanwakkert.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2010, 19:54 uur
Film is te gek om los te lopen.
Echt absurde humor.
Heb geregeld gelachen maar toch maar een rare film.

Juneau
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 12:40 uur
kArIzMa_Movie schreef:
For Christ's sake, lie quickly!
- I'm Trying to.

Het enige waar ik om heb kunnen lachen.

Willis moest de rol niet accepteren. Niks voor hem dit. Ik kán zeggen dat de film op zich wel meeviel, maar dat doe ik niet. Veruit een slechte komedie. Behoort in de "slechtste Willis-film die ik heb gezien"-lijst. Dit wordt nummer één. Stupide verhaal, slecht en irritant geacteerd, dus gewoon een stupide film.

7 + 7 is toch echt 14...

"12 years, It's been 12 years!" zegt ze. Super stom. Wat een niveau.

We zien dat het 14 jaar geleden is dat Madeline de verloofde van Helen afpakte en met hem uiteindelijk huwde. Wellicht was het 12 jaar geleden dat Madeline en Helen elkaar voor het laatst zagen. Madeline heeft Helen klaarblijkelijk nog gezien toen ze aangekomen was, aangezien zij dit wist.

Dit was me namelijk ook opgevallen en het bovenstaande is de enige verklaring die ik zou kunnen geven.

pumpking
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 mei 2010, 18:37 uur
Vermakelijke film met grappige momenten in. Deze winter nog uitgezonden geweest op 2BE.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2010, 16:00 uur
moeilijk te beoordelen film vind ik.
het is een soort sprookje en toch ook weer niet. voor welke doelgroep is het precies bedoeld ect.
moet ik lachen, ja/nee en dat soort vragen.
vandaar de helft

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 4:21 uur
Bijzonder saaie aankleding, maar daarbij wel zeer passend bij het geheel. Ook uit de acteurs wordt heel weinig gehaald. Saaaai.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2011, 20:47 uur
Hele goede film van Robert Zemeckis. Topfilm.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2011, 22:51 uur
Jammer, maar deze film doet mij helemaal niets. De grappen zijn niet grappig en daardoor is het geheel vooral behoorlijk saai en soms ronduit belachelijk. De personage's worden te plat neergezet als van die overdreven typetjes. Te overdreven zodat het niet leuk meer is.

movie-edje
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2011, 14:21 uur
Erg komisch vind ik deze film totaal niet.
Maar mijn mond viel wel open door de special efects!

Die tussen strijd met Coldie Hawn en Meryl Streep vind ik wel goed gedaan!

Je voelt de naat en heid van je scherm afdruipen!

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2011, 18:10 uur
movie-edje schreef:
Je voelt de naat en heid van je scherm afdruipen!

Naat en heid?! Serieus?! :o

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 20:21 uur
Een lekkere zwarte komedie!

Meryl Streep speelt een verijdelde actrice die aan het eind van haar carrière komt, Goldie Hawn speelt de jaloerse kattenvrouw en Bruce Willis speelt een geniaal (?) dokter. Allemaal leuke karakters. De effecten zijn echt goed voor die tijd (1992!). Heel goede film, maar toch af en toe wat saai. 3*.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2011, 20:01 uur
Lang geleden dat 'k deze nog had gezien, dus daar eens verandering in gebracht. De film is nog steeds de moeite om te bekijken. Ten eerste is het een origineel verhaal. De cast is ook erg de moeite moeite en spelen de pannen van het dak, al stelen vooral de dames de show. Visueel is de film ook erg knap en een goed gebruik van special effects. Het gedraaide hoofd en het gat in de romp zijn toch wel klassiekers. De film heeft ook nog een mooie boodschap, dus dit is ook nog leuk meegenomen.
Je kan de film toch wel onder de klassiekers plaatsen, 'k heb er van genoten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 november 2011, 15:57 uur
Heerlijke rommelpot met een goede cast. Mooi bitterzoet en zwart wat voorbij komt. Streep is erg goed. 3,5 sterren

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2012, 10:44 uur
Ik heb mij altijd erg vermaakt met deze film! Ik vind hem dan ook erg ondergewaardeerd hier. Als je er niet teveel van verwacht, door de zwarte humor kijkt is het heerlijk wegkijken! 4*

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2012, 19:55 uur
Grappige film die leuk blijft ondanks dat ie al wat ouder is en dat ik hem al meerdere keren heb gezien. Topacteurs.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 februari 2012, 22:15 uur
Wat een erg leuke film! De cast is echt briljant, Streep, Hawn en Willis schitteren alleen maar. Heb vaak gelachen en geen moment verveeld.
Het verhaal is misschien over de top, maar dat maakt het juist alleen maar leuker om naar te kijken.

Ik dacht de film al eens gezien te hebben, vandaar dat ik de film ging bekijken. Maar dat was dus niet zo te zijn, al ben ik toch enorm blij dat ik de film toch heb bekeken.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 19:13 uur
Goeie film waarin twee vrouwen vechten tegen de ouderdom en om een man. Een vermakelijk verhaaltje. Genoeg grappige en verrassende momenten en een vlot tempo maken dit een onderhoudende film. De special effects en make-up zien er 20 jaar na dato nog goed uit. De casting is aan de gewaagde kant, maar de drie hoofdrolspelers weten leuke rollen neer te zetten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2012, 17:11 uur
Hele leuke en ook wel spannende film!! ^O^
Het is in het begin een beetje traag maar daarna komt er uiteindelijk wel een goed verhaal uit.
Een aanrader!