134.862 gebruikers | 85.575 films | 31.015 regisseurs | 3.506.247 berichten | 4.927.108 stemmen

locatie: Films » X (1996) » Info

Animatie / Actie
97 minuten

geregisseerd door Rintaro
met de stemmen van Tomokazu Seki, Junko Iwao en Ken Narita

Het is vlak voor het millenium. Er zijn twee groepen: 'de draken van de aarde' en 'de draken van de hemel'. Deze twee groepen bestrijden elkaar om te beslissen over het lot van de wereld. Kamui is een jongen met bijzondere krachten, vandaar dat de twee groepen hem allebei binnen hun gelederen willen hebben. Welke keuze maakt Kamui, het lot van de wereld hangt ervan af.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juni 2004, 23:14 uur
De serie in een notendop, vergelijkbaar met de Escaflowne film. Niet zozeer een compilatie zoals de X OVA, maar een eigen draai. De overvloed aan personages en interessante elementen nekken de film echter, waardoor het super interessante gegeven gereduceert wordt tot een niemanddalletje. Ga op zoek naar de geweldige serie en laat deze film maar voor wat het is.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2006, 4:13 uur
deze film word ook al afgekraakt buiten moviemeter(hier is maar 1 stem maarjah)ik ben groot manga liefhebber en ik vond *als 1 van de weinige* dit een hele goede film,genoeg goede effecten en actie..

» Laagste prijs voor deze film op DVD

X-The Movie (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Legion X (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Legion X (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 0:37 uur
De film begon heel goed, maar het einde had anders moeten verlopen naar mijn idee...

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 september 2009, 23:58 uur
Had van mij nog wat meer actie in gemogen.
Er waren veel coole personages die amper tot hun recht kwamen helaas.

Hier had meer ingezeten.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2009, 12:21 uur
ik ben een fan van manga films, helaas vind je hier in nederland maar weinig manga films.
Helaas moet ik ook zeggen dat bij de meeste manga films het geweld of anders de sex scene buitensporig zijn, en echt niks voor kinderen zijn onder de 12 jaar

Deze vind ik wel redelijk

Hij stond laatst te koop bij bol.com , ga hem zeker halen ^O^