134.862 gebruikers | 85.575 films | 31.015 regisseurs | 3.506.230 berichten | 4.927.088 stemmen

locatie: Films » Happy Accidents (2000) » Info

Komedie / Sciencefiction
110 minuten

geregisseerd door Brad Anderson
met Marisa Tomei, Vincent D'Onofrio en Nadia Dajani

Ze vertelt haar therapeute over haar meest recente mislukking in de liefde. Hij was een beetje onhandig, maar wist haar wel snel in bed te praten en trok al binnen een week bij haar in. Toen ze echter ging twijfelen over zijn voorgeschiedenis vertelde hij haar een raar verhaal dat hij een reiziger uit de toekomst was die naar haar op zoek ging op basis van een foto.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2006, 14:01 uur
Een leuke komedie met leuke dialogen. Maar ook veel drama. Deze films is leuker dan menig GROTE Amerikaanse Romantische Komedies.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2006, 12:02 uur
Leuk gegeven duurt alleen iets te lang.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2007, 20:23 uur
heel mooie film met een leuke wending erin 5 sterren

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2007, 9:34 uur
Ik vond de montage en camerawerk heel goed in deze film. Het einde misschien iets te melig en ongeloofwaardig

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2007, 2:21 uur
Mooie, charmante en op een leuke manier een beetje gekke indie film, met een licht sci fi element dat met een laag budget slim is uitgewerkt.

Geweldige acteurs ook, zowel D'Onofrio als Tomei heb ik altijd al fascinerend gevonden.

Jammer alleen dat de beeldkwaliteit niet top is.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2007, 13:41 uur
Leuke originele film.
Hij is gestopt in het hokje Komedie / Science-Fiction zie ik maar het is gewoon een dramafilm met een paar grappige momenten en dat Sci-Fi gedeelte is te verwaarlozen want dat speelt eigenlijk helemaal geen rol in deze film.
Ik heb me tot de laatste minuut vermaakt met deze mooie film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2007, 17:39 uur
Leuke momenten, maar toch niet heel spetterend. Al vond ik het wérkelijk hilarisch toen Anthony 'Call me Michael' Hall voorbijkwam, en dat er ook in deze film een verwijzing word gemaakt naar Sixteen Candles. Voor de rest niet echt een geweldige film, al kan Marisa. al deed ze dat toch al niet, bij mij echt geen kwaad meer doen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 februari 2008, 20:30 uur
Leuke, vlotte drama/comedie met leuke situaties en dialogen die echter een half uur te lang duurt; dikke 3*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2011, 17:34 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
nightbreed schreef:
Leuke originele film.
Ik heb me tot de laatste minuut vermaakt met deze mooie film.

Helemaal mee eens,
er zaten nog best veel grappige momenten in waarvan het niet leek alsof ze zo bedoeld waren, zoals bijvoorbeeld
"I'm not from Debuke"
"Where are you from then?"
"Debuke"
"Aaaaahhh!"

Echt een film die meer mensen zouden moeten zien!

SlasherMovieMan
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2011, 16:13 uur
Hoe kan je op een gelukkige wijze ongeluk veroorzaken?

Hmmmmm. Aparte film ervaring op een komische manier. Het acteerwerk is erg goed en het verhaal is ook erg apart. Dit is weer een van die eersten van Brad Anderson, aanrader!! Een dramafilm met komische elementen en een klein beetje sci-fi. Is zeker leuk voor een keer, maar niet meer dan dat. Ik wilde niet al te positief klinken :P

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 14:09 uur
Prettige, originele, frisse en fantasierijke komedie. Spetterende dialogen en knap acteerwerk.