MENU
?

Meral Uslu

Geboren:
1962, Turkije

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 254 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,89 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82.

Filmografie

acties:
Hoeren (1991)
2,81 (21)
Roos & Rana (2001)
Alternatieve titel: Roos en Rana
2,73 (55)
Allerzielen (2005)
Vaarwel VMBO - Op de Drempel van Succes (2006)
Alternatieve titel: Vaarwel VMBO
2,00 (2)
Kruispost (2007)
Alternatieve titel: Cross Aid Post
3,00 (37)
Longstay (2009)
3,21 (42)
Anker & Anker (2010)
2,95 (23)
Kinderrechter, De (2010)
2,53 (41)
Snackbar (2012)
3,33 (3)
Gezinsvoogd, De (2013)