?

Meral Uslu

Geboren:
1962, Afyonkarahisar (Turkije)

Er staan 14 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 273 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,88 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82.

Filmografie

Hoeren (1991)
2,81 (21)
Roos & Rana (2001)
Alternatieve titel: Roos en Rana
2,78 (57)
Allerzielen (2005)
Vaarwel VMBO - Op de Drempel van Succes (2006)
Alternatieve titel: Vaarwel VMBO
2,00 (2)
Kruispost (2007)
Alternatieve titel: Cross Aid Post
3,00 (37)
Longstay (2009)
3,17 (44)
Anker & Anker (2010)
2,98 (25)
Kinderrechter, De (2010)
2,50 (47)
Snackbar (2012)
3,25 (4)
Gezinsvoogd, De (2013)
My Cancer (2015)
Post Beiroet (2016)