MENU
?

Meral Uslu

Geboren:
1962, Turkije

Er staan 11 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 254 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,89 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82.

Filmografie

acties:
Hoeren (1991)
2,81 (21)
Roos & Rana (2001)
Alternatieve titel: Roos en Rana
2,73 (55)
Allerzielen (2005)
2,00 (2)
Kruispost (2007)
Alternatieve titel: Cross Aid Post
3,00 (37)
Longstay (2009)
3,21 (42)
Anker & Anker (2010)
2,95 (23)
Kinderrechter, De (2010)
2,53 (41)
Snackbar (2012)
3,33 (3)
Gezinsvoogd, De (2013)