MENU
?

Maarten Treurniet

Geboren:
21 januari 1959 (55 jaar)
Amsterdam (Nederland)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1987 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,01 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72.

Filmografie

acties:
3,06 (8)
Zonder Zelda (1997)
3,25 (4)
Glinsterend Pantser, Het (1998)
3,66 (6)
Paradijs, Het (1999)
3,01 (513)
Passievrucht, De (2003)
2,74 (56)
Allerzielen (2005)
3,01 (1238)
Heineken Ontvoering, De (2011)
3,03 (162)
Kenau (2014)